Ηλιοβασίλεμα στο ζιά

Αυτή η εκδρομή έχει σχεδιαστεί για να σας δώσει όλη την ελευθερία ν’ ανακαλύψετε τη Ζιά, με όποιο τρόπο εσείς θέλετε. Το λεωφορείο θα σας πάρει απ’ το ξενοδοχείο σας και θα σας φέρει στο κέντρο του χωριού. Εδώ θα έχετε τη χαρά ν’ ανακαλύψετε το χωριό μόνοι σας, με το δικό σας ρυθμό, χωρίς ξεναγό.

Η Ζιά είναι ένα γοητευτικότατο μικρό χωριό, που βρίσκεται στους πρόποδες του βουνού Δίκαιος, του ψηλότερου βουνού της Κω, το οποίο υψώνεται στα 846 μ. πάνω απ’ το επίπεδο της θάλασσας. Το χωριό έχει διατηρήσει τον παραδοσιακό του χαρακτήρα κι έχει γίνει ένα απ’ τα κυριότερα τουριστικά αξιοθέατα του νησιού. Εδώ θα βρείτε πολλά μικρά μαγαζάκια, που πουλάνε τοπικά προϊόντα, έργα τέχνης και χειροτεχνήματα. Η ατμόσφαιρα είναι πολύ χαλαρή και μπορείτε ν’ απολαύσετε το ποτό σας ή να δειπνήσετε σε μία ειδυλλιακή τοποθεσία, ενώ θαυμάζετε το πιο όμορφο ηλιοβασίλεμα στην Κω. Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε την περίφημη χειροποίητη λεμονάδα που σερβίρεται παντού.

Στενά σοκάκια και πολλά μαγαζάκια με σουβενίρ σας περιμένουν.

Θα έχετε περίπου 2,5 ώρες ελεύθερο χρόνο.

Στην προκαθορισμένη ώρα, το λεωφορείο θα σας περιμένει στο σημείο που σας άφησε και θα σας μεταφέρει πίσω στο ξενοδοχείο σας.

Επικοινωνήστε μαζί μαςTRAVEL & SHIPPING AGENCY - CONFERENCE ORGANIZER
Lagada Area
85300, Kos, Hellas P.O Box: 237
Tel: (+30) 2242030003
Fax: (+30) 2242022460