Χερσόνησος της Αλικαρνασσού

Αφήστε την Ελλάδα για μια μέρα και μετά από 20 μόνο λεπτά μεταφερθείτε σε μία άλλη ατμόσφαιρα, σε μία άλλη ήπειρο. Η Ανατολή με την, τόσο ίδια και τόσο διαφορετική, κουλτούρα της σας περιμένουν.

Καλώς ήρθατε στο Bodrum, το Saint-Tropez της Τουρκίας!

Μόλις φθάσετε στο λιμάνι, είστε τελείως ελεύθεροι ν’ αποφασίσετε πώς θέλετε να περάσετε τη μέρα σας. Οι επιλογές είναι αναρίθμητες.

Μπορείτε να συμμετέχετε ελεύθερα σ’ έναν πανοραμικό γύρο της πόλης κι έτσι να μάθετε περισσότερα για την ιστορία του Bodrum, αλλά και να γνωρίσετε την πόλη. Ή μπορείτε να περπατήσετε κατά μήκος της παραλίας και να φτάσετε στο παλιό λιμάνι με τα πολυάριθμα αξιοθαύμαστα ξύλινα καραβάκια.

Το Bodrumείναι φυσικά γνωστό για την αγορά του με τις «γνήσιες απομιμήσεις» και μπορείτε να ψωνίσετε μέχρι τελικής πτώσης στο παζάρι, αφού βεβαιωθείτε ότι θα αξιοποιήσετε όλες τις διαπραγματευτικές σας ικανότητες!

Αν σας ενδιαφέρει περισσότερο ο πολιτισμός, τότε πρέπει σίγουρα να επισκεφθείτε το αξιοσημείωτο Μουσείο Υποβρύχιας Αρχαιολογίας. Βρίσκεται στο μεγαλοπρεπές Κάστρο των Ιπποτών του Αγίου Ιωάννη, το οποίο δεσπόζει στο παλιό λιμάνι. Το Μουσείο παρουσιάζει μ’ ένα δημιουργικό και συναρπαστικό τρόπο τις υποβρύχιες ανακαλύψεις των αρχαίων ναυαγίων του Αιγαίου Πελάγους. Οι συλλογές είναι φανταστικές και το Μουσείο, που φωλιάζει στο Κάστρο και αγναντεύει στο πέλαγος, προσφέρει μαγευτική θέα.

Η πόλη, επίσης, προσφέρει πολλές δυνατότητες να περιποιηθείτε το σώμα σας μ’ ένα θεραπευτικό ατμόλουτρο ή ένα απαλό μασάζ. Η επιλογή είναι δική σας! 

Επικοινωνήστε μαζί μαςTRAVEL & SHIPPING AGENCY - CONFERENCE ORGANIZER
Lagada Area
85300, Kos, Hellas P.O Box: 237
Tel: (+30) 2242030003
Fax: (+30) 2242022460