Νίσυρος

Η Νίσυρος, ένα νησί αγνής ομορφιάς, εντυπωσιάζει πάντα τους επισκέπτες της. Μπορείτε να μεταβείτε σε αυτό το μικρό νησί μετά από ένα θαλάσσιο ταξίδι μόλις 1 ώρας από την Καρδάμαινα.

Η ιδιαιτερότητά της έγκειται στο ενεργό της ηφαίστειο, που περιβάλλεται από ένα σεληνιακό τοπίο. Μπορείτε να κατεβείτε στον κρατήρα, για να παρατηρήσετε από κοντά τους πανέμορφους κίτρινους κρυστάλλους, που δημιουργήθηκαν από τους θειώδεις ατμούς που βγήκαν από τον πυθμένα του κρατήρα.

Εκτός από το ηφαίστειο, η Νίσυρος έχει, επίσης, μια αυθεντική και γαλήνια πλευρά, την οποία θα εξερευνήσετε με το δικό σας ρυθμό. Το Μανδράκι, η πρωτεύουσα του νησιού, είναι στην ουσία ένας λαβύρινθος από γραφικά άσπρα σπίτια ανάμεσα στα στενά βοτσαλωτά δρομάκια και τις πλατείες. Μία επίσκεψη στο μοναστήρι της Παναγιάς Σπηλιανής είναι σίγουρα απαραίτητη. Θα χρειαστεί να ανεβείτε 129 σκαλοπάτια για να φτάσετε εκεί, αλλά καθώς είναι τοποθετημένο στην κορυφή του χωριού, θα σας αποζημιώσει με μια υπέροχη πανοραμική θέα, τόσο της Νισύρου όσο και των τριγύρω νησιών.

Επικοινωνήστε μαζί μαςTRAVEL & SHIPPING AGENCY - CONFERENCE ORGANIZER
Lagada Area
85300, Kos, Hellas P.O Box: 237
Tel: (+30) 2242030003
Fax: (+30) 2242022460